ZOZNAM ALERGÉNOV

Naše jedlá môžu obsahovať tieto alergény:

1 Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody/ a výrobky z nich.

2 Kôrovce a výrobky z nich.

3 Vajcia a výrobky z nich.

4 Ryby a výrobky z nich.

5 Arašídy a výrobky z nich.

6 Sójové zrná a výrobky z nich okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku.

7 Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy.

8 Orechy /ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich./

9 Zeler a výrobky z neho.

10 Horčica a výrobky z nej.

11 Sezamové semená a výrobky z nich.

12 Oxid siričitý a siričtany v koncentráciách vyšších.

13 Vlčí bôb a výrobky z neho.

14 Mäkkýše a výrobky z nich.